fbpx

Моля имайте предвид, че атракциите имат ограничения за ръст, тегло и височина, както и рестрикции за пързаляне с шапки, очила и дрехи. Моля преди да влезете в парка да се запознаете с правилата. Компенсации заради правила и политики не се предоставят!

Воден навигатор

Изкачете се на най-високата пързалка (20 метра в небето), спуснете се вертикално надолу, след това рязко нагоре, завъртане на 180°, следва прозрачната част и светлинните ефекти и след това оново надолу и нагоре!
– 165 метра дължина
– 99 стъпки до върха
– 40 секунди време за спускане

Турболентност

Нова изпълнена с адреналин атракция, зашеметяващата Турболентност. Тя е единствена по рода си в България и представлява комбинация от класическа „Черна Дупка“ преминаваща в скоростно екстремно спускане с до 52 км/ч по наклон от 40°, последвано от повторно издигане, след което допълнително ускоряване и преминаване над скокче преди финала. Изкушаващо нали?

Свободно падане

Доколко познаваш границата на възможностите си, ако никога не си опитвал „Свободно падане“? Изпитай вълнението от чувството на безтегловност. Този 18 метров вертикал е само за търсачи на силни усещания. Насладете се, но не забравяйте да кръстосате крака преди да се приземите в басейна. Само така може да сте сигурни, че няма да загубите вашите бански костюми.

Мултислайд

Усети скоростта, разпръскващата се вода и изпитай тръпката от това да бъдеш център на внимание. Състезавай се по 4-лентовата Мултислайд и докажи кой е най-бързият.Състезанието вдига допълнително адреналина. 4-те улея са достатъчни, за да се състезавате с приятели, семейство или други посетители в парка. Това вероятно е пързалката, на която ще прекарате най-дълго време, така че нека вие сте победителят

Черна дупка

Мистериозната Черна дупка ще Ви очарова с изумителни светлинни ефекти и смайващи тунели и завои в продължение на 150 метра. Ще устоите ли на изкушението да се срещнете лице в лице с неизвестното? Любима на всички и рядко срещана пързалка. Това е най-дългата подобна пързалка в България.

Басейн с вълни

Басейнът с изкуствени вълни е уникална комбинация от забавление  и почивка. Басейнът е с трапецовидна форма, като в основата си е широк 40 метра. Чувството е сякаш наистина се къпете в морето, удряни от 1-метрови вълни. Заедно с близката площадка за шезлонги това със сигурност е една от най-подходящите за рекласация части на парка. Забравете грижите и се отпуснете.

Екстрийм

Открий какво е усещането да полетиш от 18 метра в небето и да се приземиш във водата за 6 секунди. С Екстрийм достигаш височини и скорости, считани за невъзможни. Наслади се на полета над водата, създал революция в модерния начин за забавление.

Ниагара

Представете си течението на водопад, което Ви издига и спуска по плавните си извивки. Ниагара предизвиква бурни емоции, които дори природата не може да контролира. Уникална пързалка, неколкократно номинирана от нашите посетители за номер 1 от семейните атракции в парка.

Камикадзе

Ще бъдете изненадани колко забавно е да се спуснеш по Камикадзе. Вълнуващо вертикално пързаляне, почти на 90 градуса от водната повърхност. По скалата от 1 до 10 и 10 е най-забавното нещо, което сте правили, това е 11!

Луда река

Сложен път, изпълнен с мистерия! Намерете начин да укротите Лудата река и тя ще ви достави огромно удоволствие. Това си представят хората, чувайки думите „водна пързалка“ затова и няма как тази пързалка да ви омръзне. Пързаляйте се донасита.

Воден бързей

Достигни границата на вълнение и забавление. Зашеметяващо спускане, което те оставя без дъх. Остър наклон, ускорявате бързо, за секунда пързалката става хоризонтална, след което отново се спускате по наклон от 70° и всичко това без да виждате слънцето.