fbpx

Екшън Аквапарк, Слънчев бряг

Силни усещания | Невероятно вълнение | Истинско забавление за всички възрасти
Екшън Аквапарк е воден тематичен парк, простиращ се на 36 декара площ в западната част на к.к. Слънчев бряг. Екшън е първият аквапарк в България и гордо носи своето име, защото тук няма как да скучаете. От годините на своето създаване паркът не е спирал да се развива, добавяни са водни атракции и пързалки, повишавано е качеството на обслужване и анимацията в парка. Единствено в Екшън Аквaпарк, Слънчев бряг:
– Едиствената по рода си пързалка в България, най-високата (20 метра в небето) и най-дългата (165 м) атракция с изкачване и спускане – Uphill Water Coaster;
– Най-бързата пързалка,“Свободно Падане“, подканяща ви да се спуснете с близо 70 км/ч;
– Най-стръмната, високата 18 метра в небето „Камикадзе“;
– Динамичната „Ниагара“;

Услуги

– Безплатен паркинг – Екшън аквапарк, Слънчев бряг разполага с безплатен и платен паркинг (важи само за гости  на парка) – до изчерпване на местата;
– Обслужване и информация – нашият отдел „Връзки с клиента“ е на Ваше разположение по време на целия престои в парка. Обърнете се към тях за въпроси относно обслужването и всички предлагани услуги;
– Заключващи се шкафчета* – шкафчетата се заплащат допълнително – 6,00 лева на ден;
– Безплатни шезлонги и чадъри – по време на целия престой в парка и според наличните места;
– Съблекални и душове – съблекалните и душовете са в южната част на парка, на около 50 метра от входа,  под пързалката Турболентност;
– Магазин за сувенири* – тук може да закупите най-необходимите за плаж неща като слънчеви очила, плажни кърпи, бански костюми, както и различни видове сувенири (временно затворен);
– Фото център* – професионален фотограф ще направи снимки по време на престоя Ви в парка.  В случай че ви харесат, може да закупите снимките на хартиен или СD носител (според наличността). Фотоцентърът е с целодневно работно време и предлага също батерии и фото аксесоари. *Моля имайте предвид, че фотоцентърът не е част от аквапарка, а услугите се изпълняват от външна фирма и всеки гост трябва да се запознае с политиката и условията на ползване на услугата;
– Първа помощ – за вашата допълнителна сигурност, само в случай, че се наложи;
– Безплатен транспорт – важи само за гости на парка.
*Услугите, маркирани с този знак * изискват допълнително заплащане.

Правила за безопастност

Екшън Аквапарк, Слънчев бряг е воден увеселителен парк за цялото семейство. Ние очакваме от всички гости да се съобразяват с нашата индивидуална политика, която е насочена главно към тяхната безопасност.
Уронването на нашия престиж и неспазването на нашите правила за сигурност и безопасност могат да доведат до извеждане от територията на Екшън Аквапарк без да бъде възстановена стойността на закупения билет за вход.
Важни правила, който е необходимо да спазвате по време на престоя ви в Екшън Аквапарк, Слънчев бряг:
– Молим Ви да не изпускате вашето дете от очи. То е под Ваша отговорност и нашите спасители нямат възможност да бдят над всеки отделен посетител;
– Прочетете внимателно всички знаци и указания за експлоатация на атракционните съоръжения. Някои от нашите атракции не са подходящи за хора с установено психически/физически увреждания и бременни жени. Моля запознайте се внимателно с указанията на входа на всяка атракция;
– Обозначени са дълбоките и плитките водни участъци. Обърнете внимание на маркировката и табелите при басейните. Стъпвайте внимателно и използвайте парапетите;
– Не е позволено гмуркането и скачането в нито един от плувните басейни;
– Не са позволени и тичането в парка и грубата игра в и около басейните;
– Съобразявайте се с разположението на спасителните постове и следвайте инструкциите за безопасност, които ви препоръчват да спазвате;
– Някои зони от детската атракция „Приключенски остров“ може да не са обозначени със съответните рестрикции;
– Всички деца под 10 годишна възраст трябва да бъдат придружавани от лица с навършени 16 години;
– Препоръчително е да използвате слънцезащитен крем или олио за превенция от вредните UV лъчи.

Атракции

Посещението на всички увеселителни паркове е свързано със съответни рискове. Ние очакваме нашите гости да се запознаят със забраните и спазват правилата за безопасност при експлоатацията на съоръженията в парка. Вашата безопасност е наш основен приоритет!

Ограничения за използване на атракционните съоръжения

Посетителите с тегло и височина, които не са в посочените норми, не могат да използват забранените за тях съоръжения. Специалните инструкции за всяко от атракционните съоръжения може да получите от отдел „Връзки с клиенти”.

Личен багаж

Не оставяйте вещите си без надзор продължително време или ги съхранявайте в предвидените за това гардероби и сейфове. В случай на загубена или открадната вещ потърсете съдействието на отдел „Връзки с Клиенти“. Екшън Аквапарк, Слънчев бряг обаче не носи отговорност за загубени или откраднати вещи.

Обозначителни знаци за дълбочина на плувните и приемни водни басейни

Моля, убедете се, че сте прочели всички табели и знаци за безопасност, които са поставени около басейните и на входа на всяка атракция.

Вашето поведение в парка

Ние очакваме от нашите посетители разбиране и толерантност. Посетители, използващи нецензурни, обидни думи и фрази или невербални неприлични жестове могат да бъдат изгонени от Екшън Аквапарк, Слънчев бряг без да им бъде възстановена стойността на входния билет.

Обозначени само за персонала на Екшън Аквапарк зони

Не е позволено посетителите да влизат в техническите и обозначените за персонала на парка зони и помещения.

Често задавани въпроси

В Екшън Аквапарк, Слънчев бряг Вашият приятен престой е гарантиран. Ангажираме се да отговорим на Вашите въпроси, да вземем под внимание съветите и предложенията Ви. Посетете „Информация“, което се намира на главния вход и нашият персонал ще се радва да Ви помогне с нужната Ви информация.

Достъп до парка

Вашата сигурност е наш основен приоритет. Достъпът до парка се извършва само след проверка на Вашия личен багаж. В парка е забранено внасянето на оръжия, ножове, остри или стъклени предмети. Не се разрешава внасянето на храна, алкохолни и безалкохолни напитки, както и влизането с охладителни чанти или домашни любимци.

Молим посетителите на Екшън Аквапарк да спазват всички правила и законите на Република България.

Входни карти, издадени от Екшън Аквапарк, Слънчев бряг

Достъпът в парка се извършва само срещу представяне на карта и валиден документ за самоличност на входните каси.

Препоръчително облекло

За да запазим нашата семейно-ориентирана атмосфера, Вашето здраве и безопасност е необходимо да сте с бански костюми и плажни кърпи в съответствие с политиката на Екшън Аквапарк, Слънчев бряг.

Лоши метеорологични условия

За ваша безопасност при лоши метеорологични условия атракционните съоражения биват затваряни. Всички ресторанти и барове остават отворени, за да може спокойно да изчакате капризите на времето. Атракциите ще бъдат отворени възможно най-скоро след преминаването на лошите метеорологични условия.

ВАЖНО: Обърнете внимание, че Екшън Аквапарк, Слънчев бряг не носи отговорност за лошо време и не възстановява сумата на закупения от вас билет. При затварянето на всички атракции за повече от 1 час, вследствие на лошо време, в рамките на един работен ден, и ако сте влезли в парка по-малко от 1 час преди настъпването на неблагоприятните метеорологични условия, ще ви бъдат предоставени билети за половиндневно посещение. Гостите следва да представят касов бон от съответната дата или изискат копие от предплатения си билет на касите на парка. Издадените билети могат да се ползват в рамките на текущата календарна година.

Загубени деца или как да установите местонахождението на Вашата компания в парка

При възникване на подобна ситуация се обърнете към отдел „Връзки с клиенти“. Те ще направят анонс по радиоуредбата в парка, за да установят местонахождението им. В случай, че детето Ви/близките Ви не се отзовават на анонса уведомете служителите от отдел „Охрана“, които ще Ви съдействат да го намерите.

Напускане територията на парка

Възможно е напускане територията на парка и последващо завръщане в рамките на деня без заплащане на допълнителни такси. Моля, уведомете охраната при излизане.

Бременни жени

Бременните жени (които няма да ползват пързалките) се допускат безплатно в парка.

Отдел „Връзки с клиенти“ Ви пожелава приятен престой в Екшън Акапарк, Слънчев бряг