fbpx

Рождени дни

Отпразнувайте своя Рожден Ден с Нас!!

Какво по-хубаво от Рожден ден в Аквапарк. Рожденният ден предполага забавления и положителни емоции, а в Екшън Аквапарк те са гарантирани. Подарете си ден, в който да се отпуснете и същевременно да се заредите с енергия. Споделете този ден с вашите гости. Екшън Аквапарк ви очаква!!

Включено в цената:

Безплатен вход за рожденика или рожденичката
Вкусна торта /богат избор от шоколадови, сладоледени или плодови торти/
Специално избрана и декорирана зона за Вашия рожден ден
Анимационна програма
Безплатна снимка, за да запомните Вашия слънчев рожден ден

Условия за провеждане на рождени дни в Action Aquapark:
– Минималният брой участници за организиране на празненство е 8 души
– Рожденникът/рожденничката трябва да са във възрастови граници  2-12 години
– Резервация за очаквания брой гости може да бъде направена в рамките на всеки работен ден,  но не по-късно от 2 работни дни преди датата на празненството. В случай на отказ или промяна в датата на резервацията, трябва да ни уведомите до 24 часа преди пристигане.  В противен случай депозитът, който е внесен не подлежи на възстановяване. Разрешено е внасянето на торта за празника, с придружаващ сертификат, но всякакъв друг вид храни и напитки не могат да бъдат внасяни на територията на парка

Гостите могат да се настанят на свободните шезлонги и чадъри в парка
За информация и резервации позвънете на: +359 886 661999

Групови посещения, тийм билдинг

Екшън Аквапарк е любимо за забавление място и какво по-хубаво от  това да го споделите с колеги или приятели. Колкото повече сте, толкова повече бихте се забавлявали. Пързалките и атракциите ви предразполагат. Обяд или на бар с приятели звучи естествено. Възползвайте се от нашите групови намаления. Елате заедно, за да спестите!! Със съученици, семейство, приятели или колеги, заповядайте и ползвайте отстъпка.  Готови сме да посрещнем всяка група над 10 човека. Колкото повече сте, толкова по-голяма ще бъде вашата отстъпка. Просто елате и оставете останалото на нас:

Семейство и Приятели
Съученици и Състуденти
Колеги и Партньори
или просто повече от 10 души
За повече информация office@aquapark.bg или позвънете на +359 889 991666