fbpx

Гигантска пързалка

Спуснете се с двоен надуваем ринг, очаква ви двойно по-голямо вълнение. Споделете изживяването от лудото препускане през бързеи и водовъртежи и се смейте заедно при „приземяване“ в басейна.

Туистър

Отбележете още едно постижение в списъка от забавни преживявания. Пуснете се по двойната зашеметяваща спирала на Туистър. Туистър е в два варианта, зелена и червена пързалки. Пуснете се два пъти по всяка една от тях, за да усетите разликата!

Водна Тръба

Ще посмееш ли да се гмурнеш в невероятната Водна тръба, която ще те накара да изживееш невиждано забавление, спускайки се по нейните завои и наклони? Тази пързалка със сигурност би задоволила и най-големите очаквания на всички деца и възрастни.

Ленива Река

Ленивата река е един забавен начин да се разходите в парка, лежейки върху надуваем ринг. Това е мястото да разпуснете след „тежкия ден“, прекаран в лудо пързаляне и висок адреналин. Понесете се по течението и развихрете въображението си. Реката преминава последователно покрай Басейна с вълни, Uphill Water Coaster и Детския басейн.

Басейн за възрастни

Освежи тялото и съзнанието си в отпуксащото джакузи или под разхлаждащата струя на душовете.Басейнът за възрастни e мястото да се отпуснете докато детето ви се забавлява. Ефектни древногръцки пилони създават отлична атмосфера. На ваше разположение са също джакузи и разхлаждащи обикновени и хидромасажни душове.

Плувен басейн

Нашият плувен басейн е специален. Напълно достатъчен спокойно да плувате, но гмурнете ли се ще чувате отлично музиката звучаща в парка. Това невероятно изживяване е поверено на иновативна система от високоговорители разположени под водата по протежение на целия басейн. Водна топка, водна гимнастика или някое от състезанията организирани от нашите аниматори, тук винаги се случва нещо.

Джакузи

Насладете се на нашето Джакузи за хидротерапия, разположено точно до басейна за възрастни и а ла карт ресторанта. Разпуснете и релаксирайте след лудия ден, прекаран по пързалките на парка.

Детски басейн

Раят за децата под формата на обширен басейн на метри от водния замък. Достатъчно плитък е обаче, за да можете да бъдете спокойни за малчуганите, независимо на каква възраст са. Тук се намират и декоративните мини крокодилче и мини костенурка.

Воден Замък

Водният замък или едно незабравимо преживяване за вашето дете. На разположение на децата тук са две малки тунелчета през, които да се промушат, две пързалки и въже с топка, на която да се залюлеят. Вашите деца са просто навсякъде около замъка, под пързалката, катерейки се по малката стълбичка или играейки си с крана и водните пръскалки.

Анимация

Екшън Аквапарк гордо носи своето име, защото тук няма как да скучаете. Тук винаги се случва нещо. Нашият екип от аниматори е отговорът на въпроса ви „Възможно ли е да има толкова забавен ден“. Внимавайте за техните анонси. Включете се в колкото се може повече игри. Раздвижете се, предизвикайте себе си, няма да съжалявате. Тези хора са истински професионалисти, чиято единствена задача е да ви накарат да се отпуснете и разсмеете. Ще ви посрещнат с усмивка при влизане в парка, ще ви изчакат да се попързаляте, всичко започва около обяд с много игри, музика и танци. На сцената в южната част на парка, край пързалките или музикалния басейн, те са навсякъде. Бъдете готови да се състезавате и опитате неща, които преди със сигурност не сте правили.
Адреналин:
• Мултислайд състезания
• Състезания на Екстремните пързалки
• Състезания за време
• Награди за победителите в най-трудните надпревари

Спортове:
• Водна топка
• Воден баскетбол
• Водна гимнастика
• Плуване
• Дартс
• Стрелба с въздушна пушка

Аквапаркът ще предлага анимация за сезон 2021 от 01.07. до 29.08.2021г.